MAKS. 20V LITIUMBATTERI VERKTØY
Frihetens muligheter
Aldri mer ledningskaos, aldri mer illeluktende gasser.
FORDELENE MED TRÅDLØST
Få orden på sakene
Hagearbeid skal ikke begynne med søl. Dropp bensinen og alt vedlikeholdsarbeidet som bensindrevet utstyr fører med seg, og gå for et grønnere og renere alternativ. Ingenting som skal mikses. Bare klikk på batteriet og start. Worx trådløse verktøy gir deg samme frihet som bensindrevne verktøy, men uten søl.
LITIUM-EFFEKT
Litium er mainstream batteriteknologi.
Sammenliknet med tidligere typer batterier, som f.eks. nikkel-kadmium, har litium enorme fordeler, i tillegg til at de er uten minneeffekt, har meget lav utladningshastighet, veier lite osv. Men, ikke alle litiumbatterier er like...
Den perfekte litiumteknologien
Worx 20V Max litium-ionbatterier er konstruert for den mest krevende trådløse elverktøy-applikasjonen. Sammenliknet med standard litiumbatterier, gir kombinasjonen høykvalitetsceller og avansert elektronisk styring raskere opplading samt lengre brukstid og levetid.
Gikk du tom for strøm før arbeidet var ferdig?
Med Worx litiumbatterier behøver du ikke vente en time før de er fulladet. Takket være smartladeren lades de opp til 80 % på bare 30 minutter. Akkurat passe for en kaffepause!
* opp til 80% på bare 30 minutter
POWER SHARE
Hvorfor skal du betale for batterier
du ikke trenger når du kan dele dem?
Powershare gir deg friheten til å bygge opp det
trådløse Worx-systemet akkurat som du ønsker.
Utrett mer med mindre utstyr
Hvorfor skal du ha ett sett verktøy og batterier for innebruk, og ett for utebruk? Med PowerShare kan du bruke ett Worx-batteri til alle 20V verktøyene du har. Gjør verktøykassen din enda mer effektiv med elverktøy, og del de batteriene du allerede har - heng opp gardiner, klipp gress og slip en treg dør, alt med det samme kraftige Worx-batteriet. Spar penger og plass, og dropp unødige batterier til fordel for den allsidige PowerShare.
McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams